Musikere

Sangerinden Line Bruun kommer ud af musikmiljøet i Århus. Hun har gennem 90érne og 00érne sunget i mange forskellige sammenhænge indenfor genrene jazz, pop, funk, soul og rock. 

Line Bruun er kendt fra bands som Funk Connection, Sorten Muld, Favorite Things, Blue Country m.fl. Med personlig stemme syngerr hun i særpræget popstil.

Christian har spillet trommer siden Ruder Konge var knægt - alt fra rock til funk, latin til jazz. Christian er oprindelig fra Herning og har haft sit brede musikalske virke på de århusianske scener i mange år.Hans største inspirationskilder er Steve Gadd og David Garibaldi..

Troels spiller keyboards i musikalske bandsammenhænge på 30.år, med start i en række funk, rock og soul orkestre fra 80érnes og 90érnes  århusianske musikmiljø. I Århus' musikliv har Troels i en årrække spillet i jazzsammenhænge som pianist, hvilket han fortsat praktiserer. 

Søren har som bassist sine musikalske rødder i det fynske rockmiljø. I teenage-årene begyndte han at spille dansemusik, jazz og skiffle i orkestre på Fyn.Søren har spillet i danseorkestre siden 80’erne og er stadig aktiv indenfor jazz og rock.

Booking & info: ostinat@hotmail.com

COPYRIGHT ©  |   Bjerrum 2019